Tijd voor een goeie werkbril?

Tijd voor een goeie werkbril?

Keer jij ook coronaproof terug naar kantoor of naar de werkvloer? Dan is het misschien wel tijd voor een comfortabele werkbril met @Work brillenglazen!
 

Uitstekend zicht

Of je nu tijdens je werk vaak naar een computerscherm kijkt of in een atelier fysiek aan de slag bent, een goede werkbril zorgt ervoor dat je een optimaal zicht hebt op je werkzaamheden. Naast een comfortabel passend montuur is vooral de keuze van je brillenglazen erg belangrijk. Tip: @Work brillenglazen van HOYA garanderen je een uitstekend zicht op zowel korte als middellange kijkafstand.

@Work unifocale glazen

Nu we steeds vaker online en digitaal werken kan een aparte werkbril met de juiste brillenglazen een slimme keuze zijn. Onderzoek heeft trouwens aangetoond dat wie vaak met de computer werkt zich voornamelijk focust op de tussenafstand. Unifocale @Work glazen met een vaste sterktevariatie zorgen voor extra comfort bij het werken op korte en middellange afstand.

@Work multifocale glazen

Werk je in een dynamische werkomgeving waar je vaak afwisselt tussen verschillende kijkafstanden? Dan zijn multifocale glazen ideaal. Soms ervaren brildragers de overgangszone bij multifocale glazen als te smal. Dankzij de @Work multifocale glazen is een natuurlijke omschakeling van statisch naar dynamisch zicht perfect mogelijk. Hierdoor vormen ze een comfortabele aanvulling op het multifocaal aanbod.

Wil je graag meer weten over het gebruiksgemak en de mogelijkheden van @Work brillenglazen? Kom gerust langs in onze optiekzaak.

Laatste nieuws