7 goede redenen om over te schakelen naar contactlenzen

7 goede redenen om over te schakelen naar contactlenzen

Contactlenzen kunnen een prima alternatief zijn voor een bril!

Dankzij de nieuwe technologiën, is er vandaag een breed aanbod van zachte lenzen die zo comfortabel zitten dat je niet langer voelt dat je contactlenzen draagt.
 

7 goede redenen om contactlenzen te dragen


 
 

1. Het aandampen

Een bril kan makkelijk aandampen, vooral in de winter, en dat kan echt storend zijn. Kies voor lenzen en dit probleem heb je niet langer. 

* * *


2. Hygiëne

Daglenzen bijvoorbeeld zijn ultra hygiënisch : ze worden elke dag vernieuwd en garanderen zo een optimale hygiëne.

* * *


3. Het gezichtsveld

Je gezichtsveld is breder en je krijgt meer bewegingsvrijheid. 

* * *


4. Zonnebrillen

Je kan contactlenzen gemakkelijk combineren met je favoriete zonnebril. Immers, contactlenzen met een uv-filter geven slechts gedeeltelijk bescherming bieden tegen uv-stralen, het dragen van een zonnebril blijft absoluut noodzakelijk om je ogen volledig te beschermen.

* * *


5. Sport

Niets is zo vervelender dan je bril die naar het puntje van je neus glijdt tijdens het sporten. Als je lenzen draagt tijdens het sporten kan je ten volle van genieten en wordt je niet beperkt in je bewegingen. 

* * *


6. Speciale gelegenheden

Kleurlenzen - corrigerend of niet - zijn in de mode. Wil je blauwe ogen hebben tijdens een avondje uit?  Of kattenogen voor een Halloween feestje? Dit alles is mogelijk met kleurlenzen.

* * *


7. Diversiteit

Er zijn zoveel soorten lenzen (daglenzen, maandlenzen, multifocale, met uv-filter,…), dat er vast en zeker één bij u past !
 

Kom gerust eens langs in de winkel voor meer informatie.
 

Laatste nieuws